Bábika Llorens New Born dievčatko 63570

Kód: LL63570
€58,48
Naskladníme o 3 dni
Môžeme doručiť do:
2.8.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Podrobný popis

Bábika Llorens New Born dievčatko 63570

Bábika Llorens New Born dievčatko je skvelý darček pre malé dievčatá, ktoré sa radi hrávajú s bábikami a starajú sa o ne. Táto bábika je navrhnutá tak, aby vyzerala ako novonarodené dievčatko a má realistické detaily, ktoré ju robia ešte viac živo vyzerajúcou.

Bábika bez zvuku - dievčatko novorodeniatko s vinylovým telom, na ktorom je zachytený doslova každý detail detského telíčka vrátane roztomilých "bábätkovských" záhybov a pohlavia. Cumlík v balení slúži iba ako doplnok.

 Kľúčové vlastnosti

  • realistický vzhľad
  • bez zvuku
  • gumové telo
  • veľkosť 35 cm
  • ručná výroba

Prínosy pre rozvoj v vzdelávanie

Podporuje rozvoj citových a sociálnych zručností, stimuluje predstavivosť a kreativitu. Táto bábika je ideálnou voľbou pre dievčatá, ktoré sa radi hrajú s bábikami a starajú sa o ne. 

Bábiky Llorens sú známe svojou vysokou kvalitou a starostlivosťou o detail, odzrkadľujúc tradičné španielske remeselné zručnosti. 100% ručná výroba, každá bábika je unikátna, mäkká a príjemná na dotyk.

Dodatočné parametre

Kategória: Bábiky Llorens
? Tradične pre: dievčatá
? Materiál: vinyl
Druh bábiky: realistická
? Veľkosť bábiky: 30 – 35 cm
Rozmer: 35 cm
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Bábiky Llorens sú vysokokvalitné a realistické bábiky, ktoré vyrába španielska spoločnosť Llorens. Bábiky Llorens sú obľúbené u detí aj zberateľov. Tieto bábiky sú známe svojím realistickým dizajnom a zmyslom pre detail s vlastnosťami, ako je jemná, realistická pokožka, realistické vlasy a detailné oblečenie. Bábiky Llorens sa vyrábajú v rôznych veľkostiach a štýloch, vrátane bábik pre bábätká, módnych bábik a fantasy bábik. Niektoré z bábik sú aj interaktívne plačúce a majú také funkcie, ako je plač a hovorenie.

Pri hre s bábikami Llorens sa deti môžu zapojiť do nápaditej hry, učiť sa, ako sa starať o iných, a rozvíjať svoje sociálne a emocionálne zručnosti.