TIP na darček pre 5 ročné dievčatko

Rozmýšľate, aký darček pre 5 ročné dievča? Mám pre Vás tip na skvelý darček pre každé 5 ročné dievča na narodeniny, meniny či na Vianoce. Vedeli ste, že deti rady tvoria? Kreatívne hračky patria medzi top hračky pre dievčatá.

  • Kreatívnemu tvoreniu ľahko podľahne každé dievča, len s tvorením treba začať. Dajte teda vášmu 5ročnému dievčatku príležitosť a využite jeho senzitívne obdobie na tvorenie.
  • Práve 5 rokov je skvelý čas, keď už vníma estetiku a má dostatočné zručnosti na mnoho tvorivých činností.
  • Vhodné je začať s príťažlivou tvorivou hračkou, ktorá sa bude dievčatku páčiť, zaujme ho a zároveň je primerane náročná na jeho zručnosti a schopnosť sústredenia

Takouto hračkou je nalepovacia mozaika z penových štvorcov a preto je mojim tipom na darček pre 5 ročné dievča.

/Tip na darček pre 5 ročné dievčatko - Kreatívna sada penové mozaiky

Kreatívne sady - samolepiace penové mozaiky

  • Na 3 predtlačené vzory mozaiky s krásnymi obrázkami, ktoré pochádzajú z dielne francúzskych ilustrátoriek, deti nalepujú penové samolepky s kovovým leskom, samolepiace krúžky s trblietavým leskom a lesklé kamienky.
  • Nalepujú ich podľa obrázkového návodu, ktorý je tak trochu zašifrovaný. Takže pri tejto hre použijú tiež trochu logiky. Ako sa obrázky postupne plnia nálepkami, tvorivý svet sa rozžiari trblietavými farbami a kreatívne tvorenie začína byť ešte viac príťažlivejšie.

Čo kúpiť 5 ročnému dievčatku, aby sa potešilo? V ponuke máme krásne kreatívne sady s rôznymi atraktívnymi motívmi pre dievčatá, z ktorých si každý určite vyberie svoj obľúbený. Či už ide o trblietavé víly, očarujúce kone alebo krásne motýle, tieto mozaiky povzbudzujú dievčatá, aby snívali vo veľkom a oživili svoje fantázie. Na výber máme menšie i väčšie obrázky, najlepšie je vybrať si obidve veľkosti. :-) 

Kreatívna súprava obsahuje všetko, čo potrebujete na vytvorenie krásnej mozaiky. Každá kreatívna sada je navyše uložená v peknej darčekovej krabičke, už len zabaliť do slávnostného papiera, darovať k sviatku a radosť vášho dievčatka je zaručená.

Náš tip na vhodný darček pre 5-ročné dievča na narodeniny alebo na Vianoce je kreatívna sada

Rozvíjajte ich predstavivosť a povzbudzujte ich k tvorivosti

Kreatívne hračky určite odporúčam pre každé 5-ročné dievča, pretože si zábavnou formou precvičí

  • jemnú motoriku,
  • fantáziu,
  • trpezlivosť
  • a rozvinie sa po kreatívnej, tvorivej stránke.

Výsledok stojí za to! Samostatné dokončenie práce deťom prináša pocit úspechu a zvyšuje ich sebadôveru, čo ich povzbudzuje k tomu, aby sa v budúcnosti pustili do náročnejších diel.

Takže aký darček je vhodný pre dievča vo veku 5 rokov? Určite kreatívna hračka!