Za šibačku rozumnú hračku!

Kto povedal, že na Veľkú noc kupač musí dostať práve čokoládové vajce? Veď sladkostí bude mať váš chlapček určite dosť. Za šibačku či kupačku, darujte rozumnú hračku!

Odmeňte vašich malých kupačov originálnou hračkou, ktorá zostane milou a zároveň užitočnou pripomienkou na veselú sviatočnú atmosféru vo vašej rodine.

Originálna veľkonočná výslužka - edukačná skladačka

Originálna výslužka pre kupačov

Originálny tip na veľkonočný darček pre chlapca je sada skladačkových vajíčok (3 rôzne druhy) na tréning jemnej motoriky a edukačnú hru. S touto hračkou od 3 rokov sa dieťa zoznámi s rôznymi farbami, tvarmi a číslami. Alebo mrknite na celú kategóriu hračky pre chlapcov, kde je výber široký.

A čo dievčatá?

Na tradičný slovenský Veľkonočný pondelok ťahajú za kratší koniec. Máme však veľkonočný tip pre tie dievčatá, ktoré rady tvoria. Pomocou zažehľovacích korálok a s podložkou v tvare vajíčka vedia dievčatá vyrobiť krásne ozdoby na sviatky či originálne výslužky pre kupačov. (Nuž a do výzdoby sa samozrejme radi zapoja aj chlapci a z vlastnej skúsenosti viem, že zažehľovacie korálky skvele fungujú aj pri nich.)

Zažehľovacie korálky sú kreatívna hračka, ktorá rozvíja fantáziu zlepšuje jemnú motoriku. Sústredené tvorenie pozitívne vplýva na psychickú pohodu detí, zlepšuje ich schopnosť koncentrácie a trpezlivosť.

Podložka pre zažehľovacie korálky Vajíčko, 384 hrotov

Dekorečné vajíčka zo zažehľovacích korálok 

Veselú Veľkú noc vám želá tím Rozumných hračiek.