Little Dutch novinky 2022

Hračky značky Little Dutch si našli medzi slovenskými rodičmi a zaiste i deťmi už mnoho priaznivcov. Ich produkty pre deti sú známe svojou kvalitou a originálnym moderným dizajnom a jemnými farbami. Aké nové detské hračky do detského sveta priniesla firma Little Dutch v tomto roku? Pozrite sa, čo sme pre vás vybrali do ponuky Rozumných hračiek pre rok 2022.

Hračky Little Dutch

Dizajnéri Little Dutch už navrhli viaceré prekrásne bábiky, ktoré potešili bez preháňania státisíce malých dievčat. Kolekcia bábik Little Dutch je čoraz pestrejšia. K bestsellerom "veľkým" bábikám Jim a Rosa pribudli minulý rok "bejby" bábiky Baby Jim a Baby Rosa. V roku 2022 rodinku bábik rozšírili noví kamaráti dievčatko Anna a chlapček Jake. Obe bábiky sú v strednej veľkosti 35 cm a sú vhodné pre deti už od 12 mesiacov a tak môžu byť skvelý darček na prvé narodeniny.

Textilné bábiky Little Dutch

 

Nežná plyšová bábika Anna je z mäkkého jemného materiálu. Je oblečená do krásnych kvetovaných šiat. Bábika Anna drží v ruke malého plyšového vtáčika. Anna môže byť krásny darček k 1.narodeninám pre dievčatko, ktoré sa bude o ňu s láskou starať.

nové bábiky Little Dutch 2022 - Anna a Jake 35 cm

 

Plyšová bábika Jake je z mäkkého jemného materiálu. Bábika je oblečená do vestičky, čiapky a čižiem. V náručí drží plyšovú mačičku, bez ktorej nedá ani krok. Jake je náš tip na narodeninový darček pre ročného chlapčeka. V nasledujúcich rokoch bude Jake jeho verný kamarát vo dne v noci.

Bábiky Anna a Jake od Little Dutch - novinky 2022

 

Hračky Little Dutch

Do rodinky Little Dutch prichádzajú tiež úplne nové bábiky víly, aby priniesli deťom šťastie, lásku a nádej. Bábiky z jemného mäkkého materiálu v krásnych šatách s balerínkami a so zdobenými krídlami sú vhodné na hranie aj maznanie.

Little Dutch plyšové bábiky Víly

Hračky Little Dutch

Firma Little Dutch má však nádherné aj drevené hračky, hračky pre najmenších a ďalšie. Každoročne prináša novinky a za seba poviem, že mám pocit, že sú každým rokom krajšie a krajšie.

Na rok 2022 priniesla pre chlapcov novinky v kolekcii Námornícky záliv (Sailors Bay). Motív loďky plachetnice je pre chlapcov veľmi atraktívny, celá sada je inšpirovaná životom na mori, prístavom, rozkošnými čajkami, loďkami, rybkami a samozrejme nemôže chýbať ani záchranné koleso. Dizajnová kolekcia Námornícky záliv je skutočne vydarená a môže byť tiež dizajnovým doplnkom do modernej chlapčenskej detskej izby.

Hračky Little Dutch z kolekcie Námornícky záliv (Sailors Bay)

Hračky Little Dutch

Pre dievčatá na rok 2022 vytvorili dizajnéri Little Dutch hračiek novinky v kolekcii Kvety a motýle s veľkým zastúpením motýľov, kvietkov, vtáčikov a lienok. Kombinácie olivovej, ružovej, staroružovej a tehlovej červenej farby tvoria úplný pokoj pre oči. Okrem ich hlavného účelu, myslím, že aj v tomto prípade skvelo zapadnú a dotvoria dizajn trendovej dievčenskej detskej izby.

Little Dutch kolekcia Kvety a motýle - Flowers & Butterfies

Hračky Little Dutch

Najhľadanejšie kategórie Little Dutch