Darčeky na Deň detí: Naše tipy

Blížiaci sa Deň detí je príležitosťou potešiť našich najmenších. Ak hľadáte inšpiráciu na darček k MDD,  či už pre dievčatko alebo pre chlapca, ponúkame vám z našej ponuky niekoľko tipov na darček na MDD, ktorý nielen poteší a rozžiari oči vášho dieťaťa, ale je aj prínosný.

Deň detí - naše tipy na darček pre deti na MDD

  • Malí majstri vo veku od 5 rokov môžu s touto kreatívnou sadou zmontovať drevené auto, lietadlo, strom, lavičku, domček a k dispozícii majú skutočné kladivo. Rozvíjajú tak svoju zručnosť a kreativitu. Malé slečny určite očarí krásna baletka, ktorá sa po otvorení šperkovničky vystlanej saténom točí v rytme známej melódie z baletu Labutie jazero. Okrem estetickej hodnoty je šperkovnička aj praktická a podporuje zmysel pre poriadok. V neposlednom rade môže byť pre dievčatko dlhodobou pripomienkou na blízkeho človeka, od ktorého ju dostalo.

 

  • Diamantové maľovanie je skvelá tvorivá činnosť pre deti od 6 rokov, ktorá podporuje schopnosť sústredenia, trpezlivosť a rozvíja jemnú motoriku. Čarovné jemné motívy určite potešia dievčatá. Váš obľúbený jednorožec je konečne skladom. Z vlastnej skúsenosti viem, že táto činnosť zaujme aj chlapcov, nebojte sa. Stačí vybrať atraktívny obrázok a skúsiť to. Radosť z vlastnoručného výtvoru uchová spomienku na Deň detí.
  • Hľadáte stavebnicu? Overená klasika pre deti od 4 rokov je česká Seva. Na výber sú typické stavebnice pre chlapcov, ale aj také, ktoré motívom a farebnosťou zaujmú dievčatá. Postavíte bungalov, klasický domček s terasou, alebo záhradnú chatku so záhradkou? Inšpirujte chlapca technickým modelom dopravného prostriedku či stroja. Dajte na MDD šancu jemnej motorike, kreativite a fantázii.
  • Ďalšia fantastická hračka vhodná už pre deti od 3 rokov je magnetická kniha. Deti sa s ňou zabavia nielen doma, ale aj na dlhých cestách vďaka praktickému baleniu. Opäť máme výber motívov pre každého, či už ide o malé módne návrhárky, alebo budúcich konštruktérov.

Na záver niekoľko všeobecných rád, ako vybrať ten najlepší darček (nielen) na Deň detí. Pri výbere darčeka na MDD je dôležité zohľadniť záujmy a vek dieťaťa. Či už ide o hračky, knihy, športové potreby alebo kreatívne sady, každé dieťa má svoje obľúbené aktivity a záľuby. Darčeky na MDD by mali podporovať ich fantáziu, kreativitu a fyzickú aktivitu. Deň detí je príležitosťou stráviť čas s rodinou, takže zvážte aj darčeky, ktoré podporujú spoločné aktivity a hry. Skvelý nápad na Deň detí je rodinný výlet do prírody, či za poznaním.

Nech už vyberiete akýkoľvek darček pre svoje dieťa, urobte z najbližšieho Dňa detí spoločný nezabudnuteľný zážitok plný radosti a smiechu. To je to, čo sa ráta!